Sonja

Over Sonja

Spannend om via hier een man voor het leven te vinden, ik sta voor veel open, hou van eerlijkheid, seks vindt ik ook belangrijk in een relatie en vooral ook respect voor elkaar hebben is waar ik voor sta.

Kan jij je vinden hier in, dan zou ik zeggen laten we samen kijken of we ook de klik hebben en kijken of we ook een leuk stelletje kunnen worden.

Ik ga ook graag naar de sauna en zou het ook zeer op prijs stellen als je ook met mij mee zou willen.

Eén van een goed eigenschap is (althans dat vindt ik zelf) dat als ik ergens voor ga het dan ook niet meer los laat en me voor de volle 100% in zal zetten.

Wil jij met mij binnenkort samen zijn en ook een spannende avond willen beleven en sta je open voor een vaste relatie, dan zou ik graag willen dat je me een berichtje stuurt.

Veel liefst,
Sonja xxxjes.Leeftijd: 26     Haar kleur: Zwart     Haar type: Halflang     Provincie: NL: Drenthe     Huidskleur: Blank 

Direct een berichtje sturen naar Sonja?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact